Een paar leuke updates van onze Social checkpoint.
1. BELANGRIJK NIEUWS: Soms vergeten vrienden of leden om te winkelen via de speciale Social Sponsoring link. Hier hebben wij een oplossing voor zodat ze het nooit meer vergeten en u geen inkomsten meer misloopt.
Wij hebben een speciale “App” (browser plug-in) ontwikkeld voor op de computer.
Als deze App geïnstalleerd word en u bezoekt een site van één van de aangesloten webshops zal de sale automatisch geregistreerd worden.
U krijgt rechts bovenin uw browser een Sponsormeter icoontje. Als u hierop klikt kunt u het doel uitkiezen wat u wilt steunen. Vanaf nu zullen de aankopen automatisch geregistreerd worden.
Zorg dus dat zoveel mogelijk vrienden en leden deze App installeren. Je kan de App downloaden via: socialcheckpoint.nl/checkpoints/index.php/browserplugin
2. Adblocker, sommige mensen gebruiken een Adblocker op hun computer om reclames te blokkeren. Als deze aanstaat worden bij sommige webshops de sales niet geregistreerd. Zorg dus dat de Adblocker tijdelijk word uitgezet om dit te voorkomen.
3.Misschien hadden sommige van u het al gezien. Social Sponsoring heeft de website vernieuwd.
4. Uit de enquête bleek dat er veel vraag was naar een Animatie filmpje. Deze hebben wij voor u gemaakt en kunt u delen met u vrienden en leden.
4. Het is ook mogelijk om lokale sponsors toe te voegen.
5. Binnenkort word Social Shopping gelanceerd.
6. Tips, feedback en vragen zijn altijd welkom! Wij zijn telkens bezig om samen met u Social Sponsoring nog beter te maken. Hoe meer tips hoe beter.
7. Vergeet ons niet te volgen op Twitter en Facebook om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.